Terminsstart 2017

Hej!

Stort tack till alla som var engagerade i vår julavslutning! Som vanligt god mat och härlig gemenskap. Underhållningen var ju inte heller fy skam. Tack alla ni som bidrog till det!

Nu är det dax att förbereda sig för vårterminens övningar och uppsjungningar. Hoppas att alla har haft en riktigt God Jul och att ni nu ser fram emot ett Gott Nytt 2017 med Lyckeby Gospel. Övningarna börjar tisdagen den 24 januari kl. 19.00 i Mariagården.

Nya medlemmar/sångare är särskilt välkomna! Vi behöver förstärkning framför allt i altstämman och herrstämmorna.

Alla gamla erfarna sångare hälsas också särskilt välkomna till Lyckeby Gospels jubileumsår 2017. Vi firar ju 25 ÅR! Det kommer att bli mycket trevligheter för alla. I vår har vi planerat Lyckeby Gospelfestival den 18 mars. Vi hoppas att det ska bli en återkommande tradition. Liksom förra året kommer Mari Sjöberg och leder oss. Något att verkligen se fram emot.

Vi vill önska alla ett riktigt Gott Nytt Gospelår!

Varma hälsningar
Bosse och Eva